Bøfsandwich a la mormor
Det er nok min store forkærlighed for løg, der gør, at jeg er så vild med denne opskrift på bøfsandwich. Denne version er nemlig piftet op med hele tre slags løg: rå, ristede og bløde. Den brune sauce, som mange mener hører til, har jeg drop- pet, for jeg kan bedre lide den uden. Til gengæld har jeg givet bøfferne lidt ekstra smag og grønt.
4 personer
Bøffer med smag
500 g hakket oksekød
1 fintrevet gulerod
evt. 2 spsk. finthakket kapers
1⁄2 tsk. chilipulver
1⁄2 tsk. hvidløgspulver
salt
friskkværnet peber
klaret smør og rapsolie til stegning
Tilbehør:
Boller efter eget valg
Ristede løg
Rå løg
Bløde løg
Syltede agurker
Remoulade
Frisk koriander
Rør det hakkede kød godt sammen med alle de øvrige ingre- dienser, og form mellemstore bøffer af farsen. Steg bøfferne i godt med fedtstof på en meget varm pande.
Vælg den slags bolle, du helst kunne tænke dig. Jeg hat flere versioner her. Placer den saftige bøf på underbollen og pynt med remoulade, 3 slags løg og syltede agurker. Smag evt. til med lidt salt og peber. og nyd din bøf- sandwich straks.