Kulmule i fad med fennikel, hvidkål og basillikumpesto
En let fiskeret, hvor kulmule sagtens kan erstattes af torsk, sej- filet, bars eller rødfisk. Fennikel og hvidkål er et superbt tilbehør, men retten smager også dejligt sammen med for eksempel langtidsbagte tomater og auberginer
4 personer.
600 g kulmule uden skind
1 fintsnittet fennikel
1/4 fintsnittet sommerkål ELLER hvidkål
1 spsk kokosolie
1 dåse kokosmælk
1-2 spsk citronsaft fra en økologisk citron
1 portion pesto
havsalt og peber
Forvarm ovnen til 180 grader, og smør et lille ildfast fad med kokosolie. Fordel fisken i fadet, og krydr med salt og peber. Bland fennikel og kål, og dæk fisken med et låg af grøntsagerne. Rør kokosmælk, citron, salt og peber sammen i en skål, og fordel blandingen over kål og fisk. Slut af med et lag pesto. Bag fisken i cirka 10 til 15 minutter, men hold øje med den undervejs. Den må endelig ikke få for meget, så mister den sin saft og kraft.