Cremet fiskelasagne med squash og fennikel
I denne opskrift er den klassiske bechamelsauce skiftet ud med den hvide sauce fra mit basiskøkken. Det giver et dejlig fyldigt og smagfuldt resultat.
4 personer
1 fennikel i meget tynde skiver
1 squash i meget tynde skiver
400 g hvid fisk, tyndt skåret
1 dl fintrevet parmesan
Bechamelsauce:
1 portion hvid sauce
lidt revet muskatnød
2 tsk knuste fennikelfrø
2 dl fintrevet parmesan
urtesalt
friskkværnet peber
1 spsk citronsaft
2 tsk fintrevet citronskal
dild
Bring den hvide sauce i kog. Riv muskatnød heri, og tilsæt de knuste fennikelfrø. Tilsæt revet parmesan og smag til med salt, peber og citronsaft.
Tænd ovnen på 175 grader. Byg lasagnen op med et lag grøntsager i bunden, et lag fisk og et lag sauce. Kværn evt. lidt peber over hvert lag. Afslut med et lag grøntsager og hvid sauce, og drys parmesan, salt og peber over. Bag i 15-20 minutter. Pynt med revet citronskal og dild.