Citrusfrugtsalat med Mynte
De fleste morgener spiser jeg en skrællet grapefrugt uden noget hurlumhej. Det er en fantastisk smuk og smagfuld frugt fyldt med A- og C-vitamin. Denne opskrift giver dig en luksuriøs og lækker morgenmad, når du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af det.
Beregnet som tilbehør til 1 eller 2 personer.
1 gul grapefrugt
1 rød grapefrugt
1 appelsin
1-2 spsk citronsaft
1 spsk dadelsød eller honning
1 knivsspids vaniljepulver (kan udelades) 1 håndfuld mynteblade, helt finthakket
1 lille håndfuld tørrede morbær (kan erstattes af finthakkede dadler)
Skræl og filetér frugterne, og arrangér dem på et fad. Bland citron, vaniljepulver og dadelsød med halvdelen af mynten. Fordel dressingen over frugterne, og drys med mynte og morbær. Server straks.