Chokomousse med vanilje og kakaopulver

Skærmbillede 2021-06-16 kl. 12.44.09.png

En helt igennem himmelsk mundfuld. Let, luftig, intens og super nem at lave.

4 personer

2 dåser økologisk kokosmælk (brug kun den faste del) korn fra en 1 vaniljestang
3 æggehvider (eventuelt pasteuriserede)
4 spsk ren kakaopulver (uden sukker) agavesirup eller
dadelsød efter behov masser af friske bær til servering

Hæld den flydende del fra kokosmælken. Smid den ikke ud — den kan fryses og bruges i en smoothie eller suppe på et andet tids- punkt. Pisk den faste del af kokosmælken sammen med vanilje- korn, kakaopulver og agavesirup eller dadelsød til en ensartet mousse i en røreskål. Pisk så æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i kokosmassen. Smag til med sødt, og anret moussen i portionsglas eller små skåle. Lad den stivne i et par timer og gerne natten over på køl. Pynt med friske bær eller blendet frugtcoulis og servér.

Moussen holder sig frisk i 1 til 2 dage på køl.