Lynhurtig cherrytomatsuppe
Denne suppe kan også bruges som sauce til grøntsagspasta eller grøntsagsris. Den er hurtig at lave og har masser af smag. Prøv at spørge i dit supermarked efter sjove krydderurter. De kan som regel skaffe alle mulige urter hjem, f.eks. selleriskud.
4 personer
20 cherrytomater 2 dl vand
3 dl gode flåede tomater evt. på glasflaske 2 dl hønsefond eller 2 tsk god sukkerfri bouillon evt. hvidløgspulver eller lidt frisk hvidløg
tørrede krydderurter (timian, oregano, rosmarin) 1 spsk honning lidt cocout aminos
salt og peber
friske krydderurter, f.eks. selleriskud og timian
Blend cherrytomater, vand, flåede tomater, hønsefond og hvidløg, så konsistensen stadig er grov, og lad suppen koge op. Smag til med tørrede krydderurter, honning, lidt cocout aminos, salt og peber. Top evt. med friske tomater, kylling i strimler og friske krydderurter.