Kyllinge-avocado wrap med peberfrugt
Du kan bruge et hav af forskellige grøntsager i denne opskrift. Rul dine wraps om et stykke koldt lammekød, en gang hakket oksekød eller rester fra aftensmaden. Du kan også bruge wraps som hotdogsvøb, med en Hanegal wienerpølse, rå løg, agurker og Huleketchup.
4-6 wraps
5 æg
1⁄2 dl vand
1⁄2 finthakket grøn peberfrugt 1⁄2 finthakket rød peberfrugt 300 g kyllingefileter
2 skiveskårne avokadoer
1 pakke bønnespirer havsalt og friskkværnet peber
Hak peberfrugterne meget fint. Pisk æg, vand, salt, mandelmel og peber sammen, og tilsæt derefter peberfrugterne. Alle ingredienser kan med fordel blendes sammen. Smelt fedtstoffet på en pande, og hæld cirka 1 dl æggemasse på, ligesom når man laver pandekager. Vend forsigtigt wrappen, når den slipper panden. Fyldt den med stegte kyllingefileter, skiveskårne avocado og bønnespirer, mens den stadig er lun.