Grove mandel- og græskarboller

Skærmbillede 2021-06-15 kl. 16.19.16.png

Mange nøddeboller smager også rigtig godt – ja måske endda bedre – i dagene efter at de er bagt. Det gælder også disse grove mandel- og græskarboller. Jeg vil anbefale, at du giver dem en tur på brødristeren. De kan også sagtens fryses ned og holder sig et par måneder i fryseren.

10 - 12 stk.

100 g mandelmel
100 g græskarmel 
100 g solsikkekerner
3 spsk Husk-fibre
3 æg
1 dl god olie
3 dl puré (frit valg)
1 dl fintrevet pecorino eller anden lagret ost

Tænd ovnen på 175 grader. Mal græskar- og solsikkekerner groft i en blender, foodprocessor el.lign. Rør alle ingredienser godt sammen, og fordel massen i mini-rugbrødsforme eller i en muffin-bageform. Bag bollerne i 50 minutter.