Grøntsags-spaghetti
Det er både sjovt og delikat at skære grøntsager på en Spiralizer. Hvis du ikke ejer en spiralizer, kan grøntsagerne sagtens snittes i tynde strimler i hånden, skrælles i brede bånd med en tyndskræller eller rives på et juliennejern. Spis grøntsagsspaghettien med kødsauce, som grøntsagscarbonara eller som selvstændigt tilbehør til fisk eller kød.
Grøntsager som egner sig til grøntsags-spaghetti: squash med eller uden skræl, beregn 1 mellemstor per person
knoldselleri, skrællet og skåret i stænger på 5x5 cm
gulerødder, de tykkeste du kan finde
skrællet persillerod
skrællet pastinak
skrællet rødbede
Skær lange strimler af de grøntsager, du foretrækker, og giv dem et opkog i letsaltet vand i cirka 1 til 2 minutter. Server straks med det valgte tilbehør.
Note:
Hvis du ikke koger strimlerne, er de perfekte i salater.