Grønne urteblinis med stenbiderrogn

Skærmbillede 2021-06-16 kl. 12.28.25.png

Stenbiderrogn er gudespise. Så simpelt er det. Husk at nyde den, mens sæsonen varer.

ca. 15 urteblinis

200 g grofthakkede spinatblade, helst babyspinat
50 g (en stor håndfuld) friske krydderurter. Jeg foretrækker persille, basilikum og purløg
6 æg
4 spsk kastanjemel eller fedtreduceret mandelmel
1-2 tsk salt
friskkværnet peber
klaret smør til at stege i

300-400 g stenbiderrogn
1 meget finthakket rødløg 1 bundt dild
citronbåde
salt
peber

Blend spinaten og de friske urter sammen med æg, mel og salt, og lad det trække i cirka 20 minutter. Steg dine urteblinis i lidt fedt- stof over middelhøj varme (de skal være cirka 8 cm i diameter).

Server toppet med stenbiderrogn, rødløg, dild, citron, salt og frisk- kværnet peber.