Grønne urteblinis med stenbiderrogn
Stenbiderrogn er gudespise. Så simpelt er det. Husk at nyde den, mens sæsonen varer.
ca. 15 urteblinis
200 g grofthakkede spinatblade, helst babyspinat
50 g (en stor håndfuld) friske krydderurter. Jeg foretrækker persille, basilikum og purløg
6 æg
4 spsk kastanjemel eller fedtreduceret mandelmel
1-2 tsk salt
friskkværnet peber
klaret smør til at stege i
300-400 g stenbiderrogn
1 meget finthakket rødløg 1 bundt dild
citronbåde
salt
peber
Blend spinaten og de friske urter sammen med æg, mel og salt, og lad det trække i cirka 20 minutter. Steg dine urteblinis i lidt fedt- stof over middelhøj varme (de skal være cirka 8 cm i diameter).
Server toppet med stenbiderrogn, rødløg, dild, citron, salt og frisk- kværnet peber.