Den grønne drik
Nogle dage er der ikke tid til rigtig morgenmad, eller sulten er måske ikke så stor. Det er her, den grønne drik kommer ind i billedet. Den er også god på dage, hvor fordøjelsen har brug for et lille hvil. Du kan skifte ingredienserne ud efter lyst og eksperimentere med alle de grønne frugter og grøntsager, du kan komme i tanke om. Selleri, dampet, kold broccoli, frisk babyspinat, sortkål, grønne æbler og pærer, kiwi, avocado og mange andre. Jo flere grove grøntsager des bedre.
Mætter 1-2 personer
10 grønne druer
2-3 stængler frisk grønkål
1⁄4 agurk
2 dadler eller 1⁄2 moden banan (kan udelades)
1-2 spsk flydende smagsneutral fiskeolie for eksempel Nordic (kan udelades)
5 isklumper (kan undværes, hvis du fryser dine grønne druer)
1 tsk stødt kanel
1 tsk vaniljepulver
koldt vand efter behov.
Strip grøntkålsbladene fra stænglerne. Blend alle ingredienser und- tagen dadlerne i en kraftig blender, og kør til drikken er lysegrøn, glat og fin. Smag på drikken, og tilsæt dadlerne eller bananen, hvis du synes, den mangler sødme.