Bounty bar med mynte og matcha-pulver
Disse skønne fristelser er fyldt med blød og cremet kokosfyld og overtrukket med din yndlingschokolade. Jeg foretrækker mørk chokolade med et højt ind- hold af kakao. Netop kakao indeholder en masse gode egenskaber, og det er ikke nogen dårlig idé at spise lidt mørk 85 % chokolade et par gange om ugen.
6 - 8 stk.
1⁄2 dl smeltet kokosolie
2-3 dl fintrevet kokosmel 1 knivspids salt
1 dåse kokosmælk, den faste del. 10 friske mynteblade, hakket fint 1-2 tsk. matcha-pulver
2 tsk. vaniljepulver
1-2 spsk. sødt, f.eks. lys agavesi- rup, palmesirup eller blendede dadler
100 g mørk chokolade eller din yndlingschokolade til overtræk
Smelt kokosolie i en gryde, og tilsæt kokosmel og salt. Lad massen køle lidt af, og rør den faste kokosmælk i, lidt efter lidt. Tilsæt mynte (gem lidt til pynt), matchapulver, vanilje- pulver samt dit søde valg. Smag til. Det er ikke sikkert, du skal bruge det hele.
Form kokosmassen i den ønskede størrelse, og sæt dem på køl i mindst 1 time. Smelt chokoladen over vandbad, og for- del den gavmildt over kokosbarerne. Drys med lidt finthak- ket mynte på toppen.
Kokosbarer kan holde sig på køl i en uge. Men det bliver nok ikke nødvendigt at holde øje med.